Môj príbeh

Vyštudovala som ekonómiu a po škole som sa vrhla do klasického pracovného kolotoča. Pracovala som na rôznych pozíciách obchodného zamerania v medzinárodných aj národných spoločnostiach.

Z komerčného sektora som na pár rokov zakotvila v neziskovom, kde sa moja časť, ktorá má rada výzvy mohla viac realizovať a kde som spoznala kopec úžasných a inšpiratívnych ľudí, ktorí sa snažili plniť svoje sny a vízie.

Aj vďaka nim som nabrala odvahu a vykročila do pre mňa absolútne neznámej oblasti. Začala som sa venovať vzdelávaniu seniorov a trénovaniu pamäti.

Mojou láskou a vášňou ale zostávajú  seniori v zariadeniach, kam sa snažím chodiť s rôznymi zážitkovými programami či už cvičenia, trénovania pamäti alebo ako dobrovoľník pre seniorov.

Spolu s ďalšími nadšencami som založila občianske združenie OZ MEDZIGENERÁCIA, kde  sa snažíme cez jednoduché pohybové aktivity, ako sú výlety do prírody,  či rôzne koordinačné cvičenia prinášať seniorom možnosť aktívneho trávenia voľného času. Seniorom sa venujem ďalej cez stránku trenovaniepamati.sk.

Uvedomujem si, že som šťastný človek. Moja práca ma napĺňa a mám ju veľmi rada.